Skip to content
UkrainianChinese (Simplified)FrenchGermanEnglishPolish

Obrona rozprawy doktorskiej – mgr inż. Olga Długosz

Dziekan i Rada Naukowa Wydziału Inżynierii i Technologii Chemicznej Politechniki Krakowskiej uprzejmie informują, że w dniu 31 marca 2021 r. o godz. 10:00 na platformie MS Teams odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej mgr inż. Olgi Długosz na temat „Otrzymywanie nanocząstek metali i tlenków oraz nanokompozytów w przepływowym układzie reakcyjnym”

Promotor: dr hab. inż. Marcin Banach, prof. PK (Politechnika Krakowska)
Promotor pomocniczy: dr inż. Jolanta Pulit – Prociak (Politechnika Krakowska)

Recenzenci:
– prof. dr hab. inż. Jacek Przepiórski (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie)
– dr hab. inż. Grzegorz Dzido, prof. PŚ (Politechnika Śląska)

Z treścią rozprawy doktorskiej można zapoznać się w Bibliotece Głównej Politechniki Krakowskiej.

Załączniki:
recenzja pracy doktorskiej prof. dr hab. inż. Jacek Przepiórski (Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie)
recenzja pracy doktorskiej dr hab. inż. Grzegorz Dzido, prof. PŚ (Politechnika Śląska)
streszczenie rozprawy doktorskiej,
zaproszenie na obronę.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
UkrainianChinese (Simplified)FrenchGermanEnglishPolish

Postępowanie habilitacyjne dr inż. Maria Kurańska

W związku z wnioskiem komisji przeprowadzającej postępowanie habilitacyjne dr inż. Marii Kurańskiej, uprzejmie informuję, że na najbliższym posiedzeniu Rady Naukowej Wydziału Inżynierii i Technologii Chemicznej

Postępowanie habilitacyjne dr Lech Iwański

W związku z wnioskiem komisji przeprowadzającej postępowanie habilitacyjne dr Lecha Iwańskiego uprzejmie informuję, że na najbliższym posiedzeniu Rady Naukowej Wydziału Inżynierii i Technologii Chemicznej PK

Postępowania na WIiTCh

Informacje prasowe, wywiady

Wybrane Projekty realizowane na Wydziale

PK_WIiTCh_RGB

//administracja www - logowanie

Ta witryna używa plików cookies. Dowiedz się więcej.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close