Skip to content

Przedmioty wybieralne kierunkowe techniczne na semestr 5 (zimowy)

Uprzejmie informujemy, że w okresie 06.06 od godz. 17:00 do 08.06 do godz. 23:00 aktywny będzie formularz wyboru przedmiotów kierunkowych technicznych dla studentów studiów II roku I stopnia – kierunek Technologia chemiczna. Wyboru należy dokonać spośród trzech przedmiotów:

  1. Podstawy racjonalnego żywienia i higieny żywności 30W, 2 ECTS, D. Malina, limit miejsc: 15
  2. Technologia związków zapachowych, 30 S, 2 ECTS, R. Rachwalik, limit miejsc: 15
  3. Wizualizacja Koncepcji procesów Technologicznych 15 LK, 1 ECTS, P. Migas + Planowanie eksperymentu 15S, 1 ECTS G. Kurowski, limit miejsc: 15

Każdy student wybiera przedmioty za sumę 2 ECTS.
Każdy student proszony jest o wybór 2 przedmiotów alternatywnych.
O wpisie na listę przedmiotu decyduje średnia z semestrów 1-3.

Link do formularza wyboru: https://forms.office.com/e/QJsHNX3GeY

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Harmonogram egzaminów dyplomowych czerwiec

Poniżej przedstawiam harmonogram egzaminów dyplomowych dla studentów studiów stacjonarnych II st LTO TPiB APIS  CTK IPT Biotechnologia Biotechnologia ( II komisja)

Postępowania na WIiTCh

Wybrane Projekty realizowane na Wydziale

PK_WIiTCh_RGB

//administracja www - logowanie