Uprzejmie informujemy, że w okresie 06.06 od godz. 17:00 do 08.06 do godz. 23:00 aktywny będzie formularz wyboru przedmiotów kierunkowych technicznych dla studentów studiów II roku I stopnia – kierunek Technologia chemiczna. Wyboru należy dokonać spośród trzech przedmiotów:
- Podstawy racjonalnego żywienia i higieny żywności 30W, 2 ECTS, D. Malina, limit miejsc: 15
- Technologia związków zapachowych, 30 S, 2 ECTS, R. Rachwalik, limit miejsc: 15
- Wizualizacja Koncepcji procesów Technologicznych 15 LK, 1 ECTS, P. Migas + Planowanie eksperymentu 15S, 1 ECTS G. Kurowski, limit miejsc: 15
Każdy student wybiera przedmioty za sumę 2 ECTS.
Każdy student proszony jest o wybór 2 przedmiotów alternatywnych.
O wpisie na listę przedmiotu decyduje średnia z semestrów 1-3.
Link do formularza wyboru: https://forms.office.com/e/QJsHNX3GeY